Sykkelturer i det irske høyland

Du reiser til Killarney med bil, fly eller tog. Det er ingen grunn til å ta med deg sykkel siden det er mange som leier ut sykler. Det er bedre å bruke tid til å finne en sykkel som passer ditt behov.

Dersom du ønsker å ta med sykkel på tog til Killarney må du bestille plass for sykkelen i god tid.

GAP of DUNLOE

Gap betyr fjellpass. Turen her er litt krevende med klatring opp serpentinersvinger. Det virker nesten mer krevende enn antall høydemetre som er mindre enn 500 meter.

Turen kan i sykles begge retninger, men jeg vil anbefale å sykle nordvest langs Lough Leane på Fossa Way. Fossa Way er en gang-/sykkelsti langs parken og golfbanen. Dersom du har problemer med å finne den kan du til høyre i inngangen til parken ved St. Mary's Cathedral.

Det er godt skiltet mot Gap of Dunloe. Det er litt smal veibane etter at du har forlatt hovedveien (N72), men relativt oversiktelig.

Ved Kate Kearney's Cottage begynner stigning opp mot fjellpasset. Toppen når du først etter at du har passert Augher Lake.

Sjekk bremser før du starter nedkjøringen!

Ved Upper Lake er det mulig å ta båt til Killarney.

http://ridewithgps.com/trips/5638734

ROSS CASTLE

En sykkeltur langs innsjøen med besøk på Ross Castle er obligatorisk når en besøker Killarney. Det er fine stier for syklende og gående, men vær oppmerksom på at noen av stiene har "enveiskjøring".

http://ridewithgps.com/trips/5617917

NYTTIGE SIDER

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.