Bruk Lommekjent.no til å planlegge turer i Norge

Med Lommekjent.no på mobilen, GPS'n eller PC'n kan du planlegge sykkelturen i Norge

 

Det er mange "apps" for iPhone, Android som gjør det mulig for deg å overføre en tur til din smartphone/GPS, men ingen har samme kartgrunnlag som Lommekjent.no og muligheten til å legge opp turen i forkant.

Lommekjent.no er et samarbeid mellom GeoInsight, TV2, Skiforeningen med flere. Du kan registrere deg gratis på og starte din planlegging i dag, se Lommekjent.no.

Geoinsight er er en ledende leverandør av GPS-innhold, med blant annet leveranser av kartinnhold til GPS-aktører som Garmin og Augmentra. Selskapet satser også på selvstendige innholdsprodukter for det norske GPS-markedet.

Geodata AS og Geoinsight AS heleide selskap i konsernet Geogroup AS. Konsernet har 20 år lang historikk som Norges ledende aktør innenfor geografiske informasjonssystemer og –tjenester, og har gjennom alle år levert sterke, positive resultater. Geogroup omsatte i 2007 for 161 millioner kroner, og er heleid av gründere og ansatte.

Geogroup er en del av det verdensomspennende ESRI-nettverket med representanter i over 200 land. ESRI er klart markedsledende innenfor GIS internasjonalt og har hovedkontor i California, USA.

Overføre en tur fra Lommekjent til din GPS

Sykkelstien.info har en artikkel som beskriver hvordan du enkelt kan overføre GPS spor fra Lommekjent.no til din GPS. På den måten kan du følge turen via anvisninger fra GPS'n.

Artikkelen leser du her.